Waarom een kantoor essentieel is voor het ontvangen van klanten

Kantoor essentieel voor ontvangen klanten

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Daarom is het als bedrijf zeer belangrijk dat je nadenkt over de plek waar je je klanten ontvangt. Een professioneel eigen kantoor is namelijk vaak de missing link om tot een succesvol bedrijf uit te groeien. Wat zijn de voordelen?

  • Professionaliteit

Bedrijven die vanuit een kantoorruimte werken, komen nu eenmaal professioneler over dan bedrijven die van thuis uit opereren. Beeld je in dat je tijdens een klantengesprek wordt overvallen door een blaffende hond of een luidruchtige buur. Een serene, gepaste omgeving om je zakelijke afspraken af te handelen zorgt ervoor dat je geloofwaardigheid niet in het gedrang komt.

  • Vertrouwen winnen

Een eigen kantoor straalt vertrouwen uit en dit vindt zijn weerslag op de klanten. Ze krijgen het gevoel dat ze in handen zijn van deskundigen en zijn daardoor sneller geneigd om je bedrijf het vertrouwen te schenken en met je in zee te gaan.

  • Identiteit opbouwen

Je uitvalsbasis zegt veel over je onderneming. Met de inrichting je eigen kantoor kan je alle kanten uit. Je kan kiezen welk verhaal je aan jouw klanten wil meegeven én ze een idee geven van hoe je te werk gaat. Ongeveer 50% van alle mensen baseert zijn keuze voor een bedrijf op basis van de geloofwaardigheid en esthetische kenmerken.

  • Privacy en veiligheid

U voert waarschijnlijk geen grondige ‘background check’ uit bij elke potentiële klant met wie u zaken doet, vooral omdat het grotendeels onnodig is natuurlijk. Toch is het beter om te voorkomen dan genezen. Zomaar, en op regelmatige basis, onbekenden bij je thuis ontvangen kan risico’s met zich meebrengen. Het risico op een ontevreden klant is altijd aanwezig in de zakenwereld. Het laatste wat je dan wil is dat je hiermee wordt geconfronteerd in je privésfeer én in je vrije tijd.  Een kantoorruimte huren is de ideale manier om werk en privé gescheiden te houden en de integriteit van je woonst te waarborgen.

Wil jij de stap zetten naar verdere professionalisering?

Laat hieronder je gegevens achter en wij helpen je op weg!

Vraag hier vrijblijvend een rondleiding aan in onze kantoren!

    Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht

    Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy