FAQ - Veelgestelde vragen

Hoe op maat is mijn kantoor?

De oppervlakte van onze kantoorruimtes varieert van 12 m² tot 100 m². U kunt uw kantoor zelf inrichten en stylen volgens uw eigen smaak.

Wat is de minimale huurtermijn?

Voor de full-service kantoorruimten voorziet ons contract een opzegtermijn van 3 maanden. Wil u eventueel nog soepeler voorwaarden, aarzel niet om ons hierover te contacteren.

Ik voorzie dat mijn bedrijf in het komende jaar sterk kan groeien – kan ik mijn kantoor dan uitbreiden?

Wij beschikken over kantoorruimtes van verschillende groottes, van 12 m² tot 70 m² of meer. U kan starten met een klein kantoor en wanneer u meer ruimte nodig hebt, kan u intern verhuizen naar een groter kantoor. Een kantoor in Businesspark Rivium is ten andere de beste garantie voor een gestage groei en succes! Wij werken samen met u aan uw succesplanning!

Kan ik een eigen IT-netwerk bouwen?

Wij helpen u, samen met uw IT verantwoordelijke om uw privé vpn netwerk in te richten. Uw server kan eventueel terecht in ons gespecialiseerd server lokaal(met airco). U kan uw eigen datalijn huren bij uw provider naar keuze.
Het ganse bedrijvencentrum is bekabeld met Cat.5 bekabeling.

Welke toegang krijg ik tot internet?

Overal in het bedrijvencentrum is er gratis WIFI verbinding. In de kantoren is er daarnaast gratis internet toegang via Cat.5 bekabeling.

Hoe vaak wordt mijn kantoor gepoetst?

Dagelijks worden de papiermanden geledigd en eens per week wordt het kantoor grondig gepoetst.

Wordt mijn telefoon beantwoord als ik afwezig ben?

Via onze telefooncentrale komt elke niet aangenomen telefoonoproep terecht op ons centraal toestel in het secretariaat. De oproep wordt aangenomen met vermelding van uw bedrijfsnaam en u wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht via onze message service (e-mail of SMS)

Kan ik de maatschappelijke zetel van mijn bedrijf vestigen in Businesspark Rivium?

Voor klanten met een full-service contract kan dit zonder meer.
Wil u uw bedrijfszetel in Businesspark Rivium vestigen zonder full-service contract? Neem dan contact op.

Geen antwoord gevonden op uw vraag?