Dit is waarom je liever een kantoorruimte huurt

Je hebt kantoorruimte nodig voor je onderneming: maar zou je nu kopen of huren? Steeds meer ondernemers kiezen voor het huren van een werkplek, en daar zijn een aantal goede redenen voor.

  • Startkapitaal

Wanneer je een pand wil kopen, moet je meteen over een fors kapitaal beschikken. Je kan hiervoor aankloppen bij de bank, maar zelfs dan moet je een deel van het aankoopbedrag kunnen ophoesten. Bij het huren van een kantoorruimte kan je je startkapitaal meteen inzetten daar waar je het nodig hebt: de groei van je onderneming bevorderen.

  • Flexibiliteit

Wanneer je huurt gun je jezelf de nodige flexibiliteit. Je kan de toekomst uiteraard nooit voorspellen. Daarom kan je kan dus zonder zorgen een huurcontract aangaan zonder je zorgen te maken over de lange termijn. In het geval van uitbreiding kan je zelfs vaak upgraden bij de verhuurder van het kantoor waar je reeds zit.

  • Geen onverwachte kosten

Als je eigenaar wordt van je kantoorruimte, ben je natuurlijk ook verantwoordelijk voor alle onderhoudskosten en herstellingswerken. Deze zaken kunnen enorm veel geld en energie kosten. Bij het huren kan je je echter volledig focussen op je onderneming. De huurbaas bekommert zich dan over de randzaken.

  • Netwerken

Een groot voordeel van huren dat vaak vergeten wordt: connecties! Bedrijven die in elkaars nabijheid liggen, doen opvallend vaak beroep op elkaars diensten. Businessparks zijn vaak broedplaatsen voor uitstekende zakenrelaties en doorverwijzingen. Voor beginnende ondernemingen is het ook nog eens extra interessant om de sfeer bij meer ervaren bedrijven op te snuiven en inspiratie op te doen.

 

Wil je ook graag een eigen kantoorruimte huren?

Vul hieronder je gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk!

Vraag hier vrijblijvend een rondleiding aan in onze kantoren!

    Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht

    Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy