Een kantoor in Antwerpen of Brussel: wat is de beste keuze?

Een kantoor in Antwerpen of Brussel

Onze hoofdstad is de thuishaven van verschillende multinationals en politieke instellingen, maar ook Antwerpen zit vol hoofdzetels én havenactiviteit. In welke stad huur je nu het best een kantoor om zo dicht mogelijk bij je (toekomstige) klanten te zijn? Of hoef je misschien helemaal niet te kiezen?

Bedrijfskantoor huren in de toeristische havenstad

Dankzij de haven staat Antwerpen in verbinding met heel Europa, en dat is voor veel bedrijven interessant. Antwerpen staat vooral bekend om zijn chemiebedrijven en rederijen, maar trekt ook dienstverleners aan die samenwerken met die bedrijven, zoals banken en verzekeraars. Bovendien lokt Antwerpen elk jaar meer dan 13 miljoen dagjestoeristen, plus verblijfstoeristen, waardoor de stad ook heel wat horecazaken en retailbedrijven aantrekt. Als jouw klanten zich in een van deze sectoren bevinden, doe je er goed aan om een kantoor te huren in Antwerpen.

Een kantoor huren in de Europese hoofdstad

Brussel is de Belgische én de Europese hoofdstad. Je vindt er dus niet alleen de hoofdzetels van Belgische politieke organen, ook de hoofdzetels van de NAVO, Europese Commissie, de Raad van de Europese Unie, de 8 agentschappen van de Europese Unie en nog veel meer. Bedrijven die zich richten op overheidsdiensten kunnen dus maar beter een kantoor huren in Brussel. Daarnaast is Brussel de stad van grote Belgische bedrijven en multinationals. Ondertussen lonken zelfs grote Chinese bedrijven naar onze hoofdstad.

Een kantoor in Willebroek: centraal tussen Antwerpen en Brussel

Wat met bedrijven met een ruime klantenportefeuille? Wat als je zowel grote multinationals als maritieme bedrijven bedient? Dán kun je beter een bedrijfspand of kantoor huren tussen de 2 grootste economische hubs van Vlaanderen. Welkom in Willebroek, op 25 kilometer van het economische hart van Brussel én van centrum Antwerpen. En dankzij de N16 ligt Willebroek ook nog eens op maximaal 20 kilometer van centrumsteden als Dendermonde, Mechelen en Sint-Niklaas.

Voordelige ligging

Ondanks de strategische ligging is een kantoor in Willebroek nog altijd een stuk goedkoper dan een kantoor in centrum Brussel of Antwerpen. Door iets verder weg te gaan, kun je een aardige duit besparen. Bovendien spaar je je heel wat onnodige kilometers én tijdrovend fileleed uit wanneer je kiest voor een kantoor dat centraal tussen verschillende belangrijke steden ligt. Je komt nooit van ver.

 

Speel jij het liefst op veilig en kies je voluit voor een strategisch en centraal gelegen kantoor?

Kom dan de verschillende kantoren van Rivium ontdekken!

Vraag uw vrijblijvende offerte nu aan!

    Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht

    Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy