5 redenen waarom start-ups een kantoor nodig hebben

Rivium Business Park flex werkplek

Als start-up wil je je kosten waarschijnlijk zo laag mogelijk houden. Toch zijn sommige investeringen echt de moeite waard, zeker als ze bijdragen aan een onverwoestbaar groepsgevoel en een professionele uitstraling. Enter ... je eerste échte kantoor!

  1. Professionaliteit

Een zaak uit de grond stampen vanuit de garage van je ouders klinkt heel romantisch. Maar als je op het punt staat om je eerste grote klant binnen te halen, ben je toch blij dat je voor een professioneel kantoor hebt gekozen. Een eigen kantoor maakt je klant duidelijk dat je het méént. Dat je dit doet voor de lange termijn. En dat je niet bang bent om te investeren in je zaak. Dat creëert vertrouwen én maximaliseert je kansen op een getekend contract.

  1. Sterk team

Op kantoor wordt er met volle focus gewerkt en samengewerkt. Zeker voor start-ups is het cruciaal dat je vaak genoeg samenkomt en er ruimte is voor sociale activiteiten zoals samen lunchen. Zo bouw je een hecht team dat zelfs de zwaarste stormen trotseert. Bovendien is je kantoor de plaats waar je team en de klant elkaar ontmoeten. Weg met abstracte klantenprofielen, jouw team wéét hoe jullie klant eruitziet, praat en zich gedraagt. Daarom zijn jouw producten en diensten maximaal afgestemd op de klant.

  1. Ontmoetingsplek

Videovergaderingen? Oké, ze hebben hun voordelen, maar er gaat niks boven een fysieke meeting. De dynamiek is helemaal anders en meestal praat het écht wel makkelijker. Bovendien brengt een fysieke vergadering het sociale aspect terug in het werkleven, door simpele dingen als een koffietje halen voor elkaar of een ontspannend praatje slaan voor de meeting.

  1. Visuele branding

Je interieur is een beetje het verlengde van jouw persoonlijkheid en voor een kantoor is dat niet anders: het reflecteert jouw bedrijf en waar het voor staat. Als je een eigen kantoor hebt, kun je je collega’s en klanten ontvangen in een aangename ruimte die helemaal jouw merk ademt.

  1. Geen risico

Een kantoor huren is superflexibel. Is je team flink gegroeid en je kantoor alweer te klein? Dan verhuis je gewoon naar een grotere kantoorruimte binnen hetzelfde pand. Blijken je belangrijkste klanten toch in een andere regio te zitten? Dan verhuis je je kantoor na de huurtermijn naar een nieuwe stad. Véél minder gedoe dan wanneer je een pand gekocht hebt.

 

Op zoek naar jouw start-upkantoor tussen Brussel en Antwerpen?

Vul het formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk!

 

 

Vraag uw vrijblijvende offerte nu aan!

    Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht

    Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy