Businesspark Rivium, en het pittoreske Klein-Willebroek

Wist je dat op slechts 400 meter van Businesspark Rivium het pittoreske Klein-Willebroek ligt ?

Koffie ? Lunch ? After-work ? Aperitief ? Take a Break !

Even verpozen, een zomers terrasje, een pizza of snelle snack met de collega’s, of een heerlijk driegangenmenu: in de gezellige horecazaken van Klein-Willebroek kan het allemaal binnen wandelafstand!

Restaurant-pizzeria Da Peppe, Brasserie Zeezicht en Sacchetti's Dessert- en eetkaffee serveren u met de glimlach, zowel binnen als op het terras.

Het beschermd dorpsgezicht van het Sasplein

Ga op een zonnige dag eens tot daar en laat je verrassen door het monumentale 17de eeuwse sashuis of de kleine wipbrug en de sluis voor pleziervaart tussen het kanaal en de Rupel.

Loop even langs de jachthaven met tientallen zeil- en motorjachten langs het eeuwenoude kanaal Brussel-Willebroek.

Of geniet van het prachtige uitzicht vanaf de dijk op de Rupel, die hier wel 200 meter breed is, en de oevers van Boom aan de overkant.

Werkelijk de moeite om te ontdekken !

 

Heb je wat meer tijd ?

Dan kun je even wandelen over de Rupeldijk, in het tegen Klein-Willebroek aanschurkende gevarieerde natuurgebied Broek De Naeyer, langs zeilvijver De Bocht of naar het vlakbij gelegen provinciaal domein Hazewinkel.

Of misschien wil je langs diezelfde dijk wel een kort fietstochtje doen naar het 6 kilometer verderop gelegen Zennegat, waar de Zenne, de Dijle en de Nete samenvloeien in de Rupel, of naar één van de oude steenbakkerijen in de omgeving ?

En trouwens: na een fietstochtje of jogging kun je in Businesspark een verkwikkende douche nemen !

Vraag hier vrijblijvend een rondleiding aan in onze kantoren!

    Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht

    Beste bezoeker, je gegevens worden via beveiligde verbinding verzonden en verwerkt. De ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen en jouw vraag te behandelen. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy policy